
משפטיים הקשורים בקפריסין וברומניה, במשולב.המשרד, אשר לו סניפים בקפריסין ,רומניה וישראל, מתורגל בטיפול בעניינים משפטים מגוונים המצריכים התנהלות בשתי המדינות במקביל, בשפה העברית, האנגלית, הרומנית, היוונית, הרוסית ועוד.
המשרד מנוסה בטיפול בעסקאות או במהלכים עסקים הקשורים בשתי המדינות וכן – בניהול מאבקים משפטיים בבתי המשפט של קפריסין, רומניה ו/או ישראל, במשולב, הכול בהתאם לצרכים של הלקוח וע"ס אסטרטגיה בין לאומית שתגובש.
ההתנהלות בקפריסין מתבצעת באמצעות צוות המשרד הקפריסאי, המורכב מעו"ד ורו"ח קפריסאיים .
ההתנהלות הקשורה ברומניה מתבצעת באמצעות צוות עוה"ד הרומני, כששני הצוותים עובדים בתאום מלא.
הלקוח יתנהל מול עו"ד שותף בפירמה, אשר יקדם וירכז את מלוא הטיפול עבור הלקוח, אם מישראל, אם מקפריסין ואם מרומניה, הכול בהתאם לנוחות הלקוח.
תתקשר עתה. אנו מחכים לך. נייד – 0544251054
אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054
להלן סקירה של עיקרי החוק בנושאים החשובים לכל מי שעוסק בתיווך מקרקעין או משתמש בשירותי תיווך.
אין זה נעים לתבוע בן משפחה, אך כאשר מדובר במי שמנצל את הקרבה המשפחתית כדי להפר התחייבות ולהימנע מהשבת כספים, אין מנוס מנקיטת צעדים ברורים ונחושים, מתוך כבוד למשפחה אך גם מתוך כבוד להתחייבויות ולצדק.
במאמר זה נבחן את תפקידו של רואה החשבון המבקר, את חובותיו המשפטיות, את הסיכונים בהם הוא עלול להיתקל במילוי תפקידו ואת ההשלכות האפשריות במקרה של מחדל או רשלנות.
חקירה נגדית היא כלי קריטי בתביעות מסחריות, וכאשר היא מבוצעת בצורה מיומנת, היא יכולה להוביל להכרעה משפטית ברורה. עורך דין מסחרי מנוסה אינו מסתפק בשאלות שטחיות, אלא חותר לעומק, חושף סתירות ומוביל את ההליך לטובת לקוחות. האסטרטגיה, ההכנה והדיוק בניהול החקירה הם המפתחות להצלחה – ולהשגת תוצאה משפטית מיטבית בסכסוכים עסקיים.
במאמר זה נבחן את חשיבות עריכת הסכם הלוואה בהתאם לדין, מה יש לכלול בו, מדוע בטוחות הן קריטיות, ומהן ההשלכות של אי-עמידה בדרישות החוק.
השקעה בחברות במצוקה כלכלית בתקופת מלחמה היא הזדמנות ייחודית שיכולה להניב תועלת לכל הצדדים, אך יש לבצע אותה בזהירות ובאופן משפטי נכון. עריכת הסכם השקעה המותאם לצרכים של כל הצדדים ולמצב הכלכלי של החברה היא תנאי בסיסי להצלחת העסקה ולשיפור המצב הכלכלי של המשק כולו.
כאשר שהיתם במוסד ממשלתי ונגרם לכם נזק כתוצאה מהחלקה/נפילה/פגיעה וכד' שאלתם את עצמכם את מי אני תובע ומה עליי להוכיח? דוגמא לתשובה לכך תינתן במאמר שלפנינו בה בית המשפט עסק בסוגיה דומה וקבע כי יש להיפרע מהמוסד הממשלתי/המדינה בו שהה הניזוק בקרות הנזק.
בפסק דין שניתן לאחרונה על ידי בית הדין הארצי לעבודה נדרש בית הדין לענות על מספר שאלות מהותיות לצורך הכרעתו בסוגיה: מה דינו של נושא משרה בחברה אשר קיבל שכר החורג מגובה השכר המאושר על פי מדיניות שאותה קבע דירקטוריון החברה על פי הוראות חוק החברות? האם יש לחייב את העובד בהשבה מלאה או חלקית של השכר והבונוס שקיבל מעבר להוראות מדיניות התגמול?
לאחרונה, נידונו בשלוש ערכאות משפטיות סוגיות משפטיות מעניינות לגבי חובת הגילוי, משמעותה והיקפה, של יזמות / קבלניות בהסכם מכר כלפי רוכשי דירות מגורים, באשר לקיומן או לבנייתן או הפעלתן בעתיד של קומות מסחר בבנייני מגורים.
עבירת הגניבה בידי עובד הינה עבירה אותה ראה המחוקק כעבירה בנסיבות מחמירות. וזאת כיוון שבנוסף לפגיעה בקניין מתווספת הפרה של חובת הנאמנות שבין עובד ומעביד.
© כל הזכויות שמורות למשרד עו"ד דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, עמית גרוס ושות'