מאת:

השופט יעקב וגנר נעתר לפניית עורכי הדין אלי דורון וירון טיקוצקי מפרימת עורכי הדין דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן ועמית גרוס והצטרף לצוות המשרד. וגנר הוא אחד מהדמויות המוכרות בעולם המשפט החיפאי והפך עם השנים לשם דבר ולסמכות משפטית המוכרת ומכובדת על ידי כולם.

וגנר הוא בוגר הפקולטה העברית בירושלים, שם החל את דרכו המשפטית לפני 41 שנה. הוא שירת בפרקליטות הצבאית ולאחר שירות הקבע, פתח משרד לעריכת דין במשך כ-15 שנה. לפני כ-23 שנה החל את דרכו על כס המשפט במחוז חיפה. הוא כיהן כשופט בבתי המשפט בחדרה וחיפה ולאחר מכן כיהן שבע שנים כסגן נשיא ביהמ"ש השלום בחיפה ולאחר מכן המשיך לכהן כשופט בכיר בבית המשפט ולפני חודש פרש מכס השיפוט.

על הרגשתו לאחר הפרישה סיפר: "העומס כשופט הוא בלתי רגיל וכשפרשתי וסיימתי לכתוב פסקי דין הייתה לי הקלה מסוימת. מצד שני פרשתי בתחושת סיפוק אדירה. הנשיא אהרן ברק אמר ששופט אומר את דברו באמצעות פסקי הדין שלו ומאות פסקי הדין שלי מדברים בעד עצמם. להיות שופט זה לא קל, הרבה התלבטויות, הרבה לילות ללא שינה עד שמגיע הפתרון המשפטי. הייתי ממליץ לעורכי הדין ששוקלים האם להיות שופטים לעשות כן. זה בהחלט חוויה בלתי רגילה".

הצטרפותו של וגנר אל מחלקת ההליכים האלטרנטיביים של המשרד משמחת מאוד, בכך יוכל להנחיל את ניסיונו רב השנים ולהמשיך ולעסוק בעבודה משפטית ובתחומי מומחיותו ולתרום מניסיונו רב השנים. וגנר רואה בהליכים האלטרנטיביים, כמו גישור ובוררות, פתרון לעומס המוטל על בתי המשפט. פיתוח ועשיית הבוררות והגישור לרבות השקעה בקידום נושא ההערכה המוקדמת, הידוע כ-E.N.E) Early Neutral Evaluation) של תיקים אזרחיים עשויים להוביל להקלה משמעותית בפתרון הסכסוכים ובסגירת תיקים שכבר הוגשו לבתי משפט ועם הזמן אף להביא את בעלי הדין בעצמם או באמצעות ב״כ להליכים אלו אף ללא צורך בפתיחת תיק בבית המשפט. ההליך יהיה קצר, מהיר זול וחשאי למי שמעוניין.

וגנר, בן 67, נשוי פלוס שלושה ילדים וארבעה נכדים, מסביר מדוע נענה לפניית עו"ד אלי דורון: "רציתי להתמחות בתחום ההליכים האלטרנטיביים וראיתי שיש לכך כר פורה במשרד וכעת המחלקה הזאת תורחב. הפירמה הפכה לאחת המובילות בארץ ובוודאי בחיפה ואין לי ספק שיחדיו נגיע לשיאים חדשים".

פירמת עורכי הדין DTKG&G מקבלת בברכה את הצטרפותו של השופט וגנר כחלק מהנבחרת המצליחה של המשרד. אנו רואים זכות גדולה וכבוד רב בהצטרפותו של שהשופט בדימוס וגנר אל משרדנו. אין ספק שבהובלתו את מחלקת ההליכים האלטרנטיביים, זו תצמח ותתחזק. זהו חיזוק משמעותי לפירמה שלנו. ניסיונו רב השנים ומזגו הנוח יעניקו ללקוחות שלנו את האפשרות לסיים הליכים במהירות וביעילות. וגנר יסייע בבניית אסטרטגיה משפטית בתיקים, בהערכת סיכויים של הליכים משפטיים בשלבים מוקדמים ובייעוץ משפטי שוטף לפרטים ועסקיים.

אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לפגישה אישית
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

 

5 ע"י 4 גולשים

עשוי לעניין אתכם

גישור ובוררות בין רואי חשבון או יועצי מס מסוכסכים

מאת: אלי דורון, עו"ד, ירון טיקוצקי, עו"ד (רו"ח); עו"ד (רו"ח)

הניסיון מלמד כי גם רואי חשבון ו/או יועצי מס ( להלן – מייצגים), במיוחד כאלה המנהלים פרקטיקה משותפת, מוצאים את עצמם, לא אחת, בסכסוך משפטי. הסכסוך המשפטי יכול להיווצר משורה מגוונת של סיטואציות, אם בין שותפים, אם בין עובדים שכירים בפירמה לבין בעליה, אם בין משרדיי מייצגים העובדים האחד מול השני, אם בהתנהלות מייצגים מול קבלני משנה ועוד.

גישור כאפשרות לפתרון סכסוכים

מאת: אלי דורון, עו"ד, ירון טיקוצקי, עו"ד (רו"ח); עו"ד (רו"ח); מתן חמו, עו"ד

במשפחה, בעסקים, בחיים - אף אחד לא אוהב סכסוכים. עם זאת, מה לעשות, הם חלק מהחיים - ולעיתים הם בלתי נמנעים. יש מי שבוחר ללכת לבית המשפט, אבל לא פעם בתי המשפט עמוסים מאוד – דבר הגורם לאנשים רבים לבחור בדרך של גישור כאופציה ליישוב מחלוקות. מה זה גישור? מהם יתרונותיו ומתי הוא רלוונטי?

גישור לפתרון סכסוכים בימי קורונה

מאת: עו"ד אלי דורון; עו"ד מתן חמו; עו"ד יעקב באיירסקי; דניאל דורון

אנחנו סבורים שבמיוחד בעת הזאת, הן שיקולי יעילות, הן שיקולים משפטיים והן שיקולי סולידריות, מצדיקים שקילה ובחינה רצינית של הצדדים לבצע ניסיונות כנים ליישב את הסכסוך המשפטי באמצעות הפנייתו ובסיועו של מגשר מקצועי ומנוסה.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.