משרדנו מעניק ייעוץ וליווי במגוון רחב של נושאים רלוונטיים לדירקטור ולתחומי אחריותו, באמצעות קשת של אנשי מקצוע במגוון התמחויות ליצירת רשת ביטחון והצלחה לדירקטור פרטי או להנהלות ולדירקטוריונים.
המחלקה מסייעת לדירקטורים והנהלות במגוון רחב של סקטורים, בליווי וייעוץ בתחומי ממשל תאגידי, ייעוץ ניהולי שוטף ובמתן שירותים משפטיים מאנשי מקצוע בכירים ומנוסים מתחומי המשפט, ראיית החשבון ומנהל עסקים. המחלקה פועלת בסינרגיה מלאה עם יתר המחלקות הפירמה כגון מחלקות המסים, הליטיגציה, דיני עבודה, מיזוגים ורכישות, טכנולוגיה ועוד ומעניקה ללקוחותיה מעטפת רחבה של שירות משפטי תחת קורת גג אחת. כמו כן, הליווי נעשה בשיתוף המחלקה הכלכלית של המשרד בהתאם לצורך ולנושא.
תנו לעו"ד מומחים ומנוסים לייצג אתכם נאמנה – בדיסקרטיות מלאה
לייעוץ ראשוני, פרטים נוספים ובכל שאלה פנו אלינו כעת: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500.
במידה ודירקטור לא פעל לצמצום היקף חדלות הפירעון, והוא ידע או היה עליו לדעת כי התאגיד נמצא בחדלות פירעון, ולא נקט אמצעים סבירים, הרי שרשאי בית המשפט לקבוע שעליו לפצות את הנושים שנפגעו. כיצד יוכל דירקטור להגן על עצמו מטענה שלא פעל לצמצום חדלות הפירעון? מהם האמצעים הסבירים?
בשנים האחרונות עלה רף הדרישה לאחריות מצד דירקטורים כלפי החברה או התאגיד בו הוא מכהן. על פי חוק החברות ישנן שתי חובות כלליות ומחייבות חובת הזהירות וחובת האמונים. חובת הזהירות, המטילה על הדירקטור את החובה..